Trouwen

Bloemenzo Joyce / Trouwen

Love can change the world in a moment

Als je gaat trouwen droom je van een perfecte dag, die tot in de puntjes is aangekleed, helemaal naar jullie wens. Het is één van de mooiste dagen uit jullie leven. Daar mogen bloemen niet bij ontbreken. Het zijn dé sfeermakers.
Op het gebied van bloemen en styling kan Bloemenzo alles voor jullie verzorgen, om jullie dag onvergetelijk te maken.

Van een mooi persoonlijk bruidsboeket tot locatie aankleding en styling, kerkversieringen en tafeldecoraties. Van prachtige boeketten in vazen, haardecoraties en autodecoraties tot een stijlvolle backdrop voor de ceremonie. Graag denk ik met jullie mee tot in detail. Zo kunnen jullie optimaal genieten van alle voorbereidingen voor dé dag!

Werkwijze

Aanvraag

Vrijblijvend gesprek

Offerte

Jullie willen boeken!

Aanbetaling

Trouwdatum is definitief geboekt

Volledige betaling factuur

Mail contact 4 weken voor de bruiloft

Trouwdag

Terug brengen van gehuurd materiaal

Borg wordt terug gestort

Wat waren wij blij met het prachtige boeket wat jij voor ons gemaakt hebt echt helemaal te gek! Alles was volledig naar wens ook de bloemen in het haar die werden mooi op tijd gebracht! Ik zou zeggen blijf vooral zo doorgaan je bent een kei in dit vak! Ontzettend Bedankt!

Joyce en Erik

Alles was met één woord SUPER geregeld! Niets was te dol. Joyce hielp overal mee en ondanks dat ze even moest wachten op de bus heeft ze alles tot in de puntjes geregeld. Zelfs corsages op doen was niet te veel! Ook de bloemenguirlande op onze volkswagen bus was prachtig. Alles klopte. Het bruidsboeket was ook geweldig en helemaal wat wij graag wilden. Alles liep perfect, van het begin tot het eind!! Nogmaals ontzettend bedankt!

Freddy en Valerie

Verrast was ik op onze bruiloft. Wat een ontzettende mooie boeketten en corsages! Op de beurs in Wezep sprak Joyce ons meteen al aan, door de aparte bloemen. Ze had zoveel keus en kon zulke leuke dingen laten zien. Ik heb er geen moment spijt van gehad. Dankjewel voor alles! Ik zal je aanraden bij iedereen!

Carianne en Niek