Trouwen

Bloemenzo Joyce / Trouwen

Love can change the world in a moment

Ga jij binnenkort trouwen en ben je op zoek naar iemand die de bruidsbloemen voor jullie bruiloft kan verzorgen? I’m your girl! Bloemenzo zorgt voor het complete pakket als het op bloemen aankomt, met veel aandacht en liefde. Ik kan het complete pakket voor je leveren, van het bruidsboeket tot aan de styling van de locatie. Daarnaast kunnen jullie bij Bloemenzo ook terecht voor de tafeldecoratie, prachtige boeketten in vazen, haardecoratie en wat dacht je van een stijlvolle backdrop voor bij de ceremonie. Ik denk graag met jullie mee en kom met verrassende ideeën. Zo zijn grassen misschien niet het eerste waar je aan denkt bij een bruiloft, maar passen ze wel binnen elke stijl, van bohemian tot minimalistisch.

Mensen laten genieten van het moois wat bloemen doen, dat is mijn missie! Wist je dat je volgens de traditie het bruidsboeket rechts moet dragen totdat je het ja-woord hebt gegeven en daarna links? Maar dit hoeft natuurlijk niet, want het is jullie bruiloft en jullie dag. Ik kijk daarom altijd naar het bruidspaar en maak al mijn bloemstukken met persoonlijke aandacht met oog voor detail. Aandacht voor het bruidspaar en voor de bloemen zelf. Van een mooi persoonlijk bruidsboeket tot locatie aankleding en styling, kerkversieringen en tafeldecoraties. Van prachtige boeketten in vazen, haardecoraties en autodecoraties tot een stijlvolle backdrop voor de ceremonie. Graag denk ik met jullie mee tot in detail. Zo kunnen jullie optimaal genieten van alle voorbereidingen voor dé dag!

Denk je dat wij een match zijn? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Wat waren wij blij met het prachtige boeket wat jij voor ons gemaakt hebt echt helemaal te gek! Alles was volledig naar wens ook de bloemen in het haar die werden mooi op tijd gebracht! Ik zou zeggen blijf vooral zo doorgaan je bent een kei in dit vak! Ontzettend Bedankt!

Joyce en Erik

Alles was met één woord SUPER geregeld! Niets was te dol. Joyce hielp overal mee en ondanks dat ze even moest wachten op de bus heeft ze alles tot in de puntjes geregeld. Zelfs corsages op doen was niet te veel! Ook de bloemenguirlande op onze volkswagen bus was prachtig. Alles klopte. Het bruidsboeket was ook geweldig en helemaal wat wij graag wilden. Alles liep perfect, van het begin tot het eind!! Nogmaals ontzettend bedankt!

Freddy en Valerie

Verrast was ik op onze bruiloft. Wat een ontzettende mooie boeketten en corsages! Op de beurs in Wezep sprak Joyce ons meteen al aan, door de aparte bloemen. Ze had zoveel keus en kon zulke leuke dingen laten zien. Ik heb er geen moment spijt van gehad. Dankjewel voor alles! Ik zal je aanraden bij iedereen!

Carianne en Niek