Over Joyce

Bloemenzo Joyce / Over Joyce

It's a beautiful thing when a career and a passion come together.

IMG_8548-2

Misschien heb je al verschillende bloemwerken van mij gezien, maar nu ben je vast benieuwd geworden naar wie dit allemaal maakt.

Hi! Ik ben Joyce Meijer eigenaresse van Bloemenzo Joyce. Al vroeg kreeg ik interesse in het bloemenvak en al gauw wist ik het zeker, ik wil bloemist worden. Na het afronden van mijn vakopleiding heb ik ervaring op mogen doen bij verschillende bedrijven. In deze jaren heb ik een eigen stijl mogen ontwikkelen, die echt bij mij past. Hiermee ben ik Bloemenzo Joyce gestart, waarbij professionaliteit, oog voor detail, persoonlijk contact en service belangrijke kenmerken zijn. Dagelijks mag ik van de meest prachtige bloemen genieten, waarmee ik jullie graag verras.

Veel mensen omschrijven mij als Creatief | Behulpzaam | Perfectionistisch | Persoonlijk

Ik lever voornamelijk bruidsbloemen in de regio van Overijssel, Gelderland, Drenthe en Flevoland, maar reis ook graag heel Nederland af om jullie bruidsbloemen te verzorgen.

Naast het bruidsbloemwerk verzorg ik ook bloemenabonnementen aan huis in de Gemeente Kampen. Hierbij lever ik het bloemabonnement compleet op vaas en heb je erg geen omkijken meer naar. Voor meer informatie verwijs ik je graag naar de pagina bloemabonnementen in het menu.

Lieve groet,
Joyce