FAQ

Bloemenzo Joyce

Bloemenzo Joyce is bloemist/stylist en gespecialiseerd in het maken van bruidsbloemwerk en verzorgd de aankleding/styling van bruiloften op locatie. Bloemenzo bestaat sinds 2014, waarbij wij een duidelijk en eigen stijl en uitstraling hebben ontwikkeld. Wij werken uitsluitend op bestelling voor bedrijven en particulieren. Uniek, persoonlijk en oog voor detail zijn onze kenmerken. Bloemenzo Joyce is geen bloemenwinkel maar een bloemenatelier.

 

Afspraak maken

Het is niet mogelijk om zonder afspraak langs te komen in het atelier van Bloemenzo. Doordat er met dag verse producten wordt gewerkt en deze gekocht worden bij onze groothandel, de bestellingen bezorgd moeten worden en er ook op locatie gewerkt wordt, is Bloemenzo alleen op afspraak aanwezig in het atelier.

Het is mogelijk om overdag of op een avond een afspraak met Bloemenzo te maken. Een afspraak kan gemaakt worden doormiddel van het invullen van het contactformulier op de website van Bloemenzo of door een email te sturen naar info@bloemenzojoyce.nl.

 

Wanneer maak je een afspraak?

Bloemenzo maakt veel bruidswerk. Wij raden aan om op tijd een afspraak te maken, om er zeker van te zijn dat wij nog beschikbaar zijn, om jullie bruidsbloemwerk te maken voor jullie trouwdatum. Wij adviseren om dit maximaal 6 tot minaal 3 maand van te voren te doen.

 

Minimum orderbedrag decoratieplan

Bloemenzo Joyce hanteert een minimum bestelbedrag van €150,00. Dit bedrag is inclusief btw en exclusief bezorgkosten en eventuele stylingswerkzaamheden op locatie.

Gedurende de brainstormsessie/ het vrijblijvende kennismakingsgesprek, worden jullie wensen besproken. Naderhand maakt Bloemenzo een decoratieplan/offerte voor jullie, waarin jullie wensen en onze afspraken omschreven staan. Bloemenzo verstrekt de prijzen van haar services niet telefonisch, noch per mail of sociaal-media.

 

Bestelling/Boeket bloemen

Bij Bloemenzo wordt er alleen gewerkt in opdracht. Een boeket bloemen dient van te voren besteld te worden. Wij vragen om dit 24 uur voor het tijdstip van levering te doen, zodat wij kunnen voldoen aan de gevraagde wensen. Een boeket bestellen kan door te mailen naar: info@bloemenzojoyce.nl. Bloemenzo raadt aan om de bevestiging af te wachten bij een geplaatste bestelling. Het minimale orderbedrag bedraagt €15,00 per bestelling. Ander bedrag in gedachten? Overleggen is uiteraard mogelijk.

 

Bloemen

Bloemenzo gebruikt dagverse snijbloemen/producten, die dagelijks worden ingekocht bij de groothandel. Wij werken altijd met seizoengebonden materialen. Hierbij rekening houdend met de wensen van het bruidspaar of opdrachtgever.

 

Welke betalingsvoorwaarden hanteert Bloemenzo?

Na onze brainstormsessie van het decoratieplan, de offerte krijgen jullie deze per mail toegestuurd. Wanneer deze wordt ondertekend door jullie, staat de optie op jullie datum vast. Hierna ontvangen jullie de factuur met de aanbetaling van het gekozen bloemwerk. Dit bedraagt 50% van het totaal bedrag. Wanneer deze wordt voldaan, wordt jullie optie omgezet naar een definitieve boeking. Minimaal 1 maand van te voren ontvangen jullie de offerte met het resterende bedrag en deze dient – 14 dagen voorafgaand aan de datum van jullie bruiloft te worden voldaan op ons rekeningnummer, o.v.v. het factuurnummer.

 

Wanneer er een boeket wordt besteld, ontvangt je van Bloemenzo een factuur met een iDeal link voor de betaling. Het bedrag mag ook voldaan worden op ons rekening nummer o.v.v. het factuurnummer. Wanneer de betaling is voldaan en ontvangen, wordt de gedane bestelling uitgevoerd.

 

Levering op locatie

Bloemenzo levert door heel het land op locatie. Wij bezorgen al ons bloemwerk zelf. Wij rekenen hiervoor een tarief, dit verschilt per bezorg locatie. Het bezorgen kan op elk gewenst tijdstip in overleg met de locatie. Er wordt altijd een km-vergoeding in rekening gebracht. Bloemenzo rekent € 0,45 cent per kilometer. Het is ook mogelijk om de bloemen zelf op te komen halen, op de ochtend van jullie trouwdag.

 

Bezorging

Bloemenzo bezorgt het bestelde bloemwerk op het gewenste tijdstip en locatie. Dit gaat altijd in overleg met de opdrachtgever. Voor vaste klanten worden er geen bezorgkosten in rekening gebracht voor Kampen en omgeving. De bezorgkosten voor Kampen bedragen €2,50 per bezorgadres. Voor IJsselmuiden bedragen deze kosten €3,50. Bezorging in een andere plaats, dit is mogelijk in overleg vanaf € 6,50 per bezorgadres.

 

Look en feel good

Om een goed beeld te krijgen van hoe jullie er op jullie bruiloft uit zien, ontvangt Bloemenzo graag een foto van zowel de bruid in haar jurk, als van de bruidegom in zijn gekozen pak. Zo zorgt Bloemenzo ervoor dat het een compleet concept wordt, wat bij jullie past en jullie persoonlijkheid vertegenwoordigt/uitstraalt.

 

Bruikleen

Het in bruikleen gesteld glaswerk, dient uiterlijk – 14 dagen – na de datum van jullie bruiloft terug gebracht te worden in het atelier van Bloemenzo. Op een daarin samen overeengekomen datum en tijdstip. Indien er meerdere materialen geleend worden, wordt er een borgsom gevraagd. Het is afhankelijk van de hoeveelheid vazen die er geleend worden. Het minimale bedrag bedraagt €100,00, zegge: honderd euro. Uiteraard wordt de borg bij terug brengen, direct terug gestort of uitbetaald/contant overhandigd. Het is een kwestie van goed vertrouwen van weerskanten, dat dit op de juiste manier wordt afgehandeld.

 

Eigen materiaal

Ja, het is mogelijk om eigen spullen/overige decoratie materialen langs te brengen voor de bruiloft.

Mits dit is overlegd met Bloemenzo en tijdens het kennismakingsgesprek is benoemd tot de mogelijkheden.

 

Annulering

Wanneer het decoratieplan, het bruidsbloemwerk om elke willekeurige reden – binnen 14 dagen – voorafgaand aan de datum van jullie bruiloft wordt geannuleerd, wordt het bedrag niet door Bloemenzo Joyce gerestitueerd.

 

Het is niet mogelijk om veranderingen (bijv. bloemsoort, kleur, aantal, etc.) in de samenstelling van het decoratieplan door te voeren binnen een termijn van – 14 dagen – voor de datum van de bruiloft.

 

Daarnaast is het niet mogelijk om een boeking voor het decoratieplan, het bruidsbloemwerk te doen binnen – 7 dagen – voorafgaand aan de datum van jullie bruiloft. Dit omdat Bloemenzo dan niet kan voldoen aan de wensen van het bruidspaar.

 

Bloemabonnement

Er is keuze om het bloemabonnement tweewekelijks of maandelijks te laten bezorgen. Dit kan zowel particulier dan wel zakelijk. De verschillende mogelijkheden zijn: Groot €22,50, Middel €17,50 en Klein €15,00

 

 • Boeket, geleverd op leenvaas
 • Het boeket is schuin afgesneden en voeding in het water
 • Geen omkijken meer naar, super handig!
 • Gratis bezorging, binnen Kampen en omgeving
 • Standaard levering op vrijdag in kampen
 • Er wordt gekeken op welk moment jouw bloemabonnement mee kan op de route
 • De precieze tijd krijg je nog van Bloemen toegestuurd
 • Levering in de omgeving van Kampen gaat in overleg
 • Mogelijkheid om het abonnement zelf op te halen
 • Je ontvangt maandelijks een factuur
 • Ga je op vakantie? Dan is er een mogelijkheid om het abonnement op ‘Pauze’ te zetten
 • Bij elke levering gaat de vorige vaas mee retour, zorg dat deze klaar staat!
 • Minimale afname is 6x zegge: zes keer.

 

Vaas bloemabonnement

De vaas die Bloemenzo levert bij het gekozen bloemabonnement, blijft eigendom van Bloemenzo. Bij beschadiging of vernieling, worden de kosten in rekening gebracht bij de opdrachtgever. Deze kosten zijn te vinden op de maandelijkse factuur, die wordt per mail verzonden naar het door de opdrachtgever opgeven email-adres.

 

Bereikbaarheid

Bloemenzo is gevestigd op het industrieterrein Haatland te Kampen, aan de industrieweg 3Y. Bereikbaar via de N50, waarbij het bedrijventerrein wordt doorkruist, zodra u de afslag heeft genomen. Er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar rondom het atelier. Hiervoor hoeven er geen kosten betaald te worden. Bloemenzo gaat verhuizen naar Elzenstraat 80 te Kampen.