Blog

Bloemenzo Joyce / Bloemenzo Joyce  / Bridal Event – Editie 2018

Bridal Event – Editie 2018

BRIDAL EVENT
Trouwen. Één van de mooiste dagen uit je leven, maar met alleen “JA, ik wil” ben je er niet. Want wat komt er ontzettend veel bij kijken. Er moet van alles georganiseerd/geregeld worden, maar hoe doen anderen dat, vraag je jezelf wellicht af? Hoe leuk is het dan om dit met anderen brides to be te kunnen bespreken! Als je hebt gekozen voor Spreken uit Liefde – zelfstandige trouwambtenaar Reinolda, dat zit jij helemaal goed, want zij organiseerde voor al ‘haar’ bruidjes een geweldig leuk Bridal Event.

 

High Tea styling
Wat begon als een spontaan idee eindige in een enorm geslaagde middag. De bruidjes druppelen langzaam binnen, waarbij we nog snel de laatste had konden legen aan de tafelstyling. Op de bordjes legde wij een mooie combinatie van de Parfum Wedding roos Keira, Lisianthus, Ranonkel en de tros roos Eden neer. Allemaal verschillende kleuren roze bij elkaar, want roze is nog steeds één van de favoriete kleuren van bruiden voor in het bruidsboeket.

Daarnaast had Studio Rosanne bijpassende naamkaartjes gekalligrafeerd, zodat het gelijk duidelijk was waar iedereen kon gaan plaatsnemen. Dit is overigens ook heel leuk idee voor je eigen bruiloft, zodat je gasten weten waar ze mogen gaan zitten tijdens het diner.

 

Een heerlijke verwendag
Nadat iedereen plaats had genomen kon het ‘feest’ echt beginnen. Theeschenkerij Boerengoed verzorgde een heerlijke High tea met allerlei lekkere hartige en zoetige hapjes. Een prachtige locatie, midden op het boerenland, die zich hier perfect voor leende. Ondertussen was er uitgebreid de tijd om lekker te kletsen, elkaars ideeën te bespreken en advies te vragen. Kortom een fijne, intieme middag die werd afgesloten met boerenwelness: een voetenbad met rozenblaadjes!

 

Allemaal ingrediënten voor een hele geslaagde middag!

 

Ontmoeting
Ik leerde Reinolda kennen, tijdens een bruidsbeurs in Ens. Er was meteen een klik. Wat een mooie bijzondere vrouw. Met hoeveel passie zij over haar vak praat, het werk aanstekelijk. Het is elke keer weer gezellig als ik met haar afspreek, al is het maar even, we raken niet uitgepraat. De enthousiasme waarmee ze haar verhalen vertelt is geweldig om naar te luisteren. Ik kan haar aan iedereen aanraden!

Willen jullie een echt persoonlijke, compleet op maat gemaakte, unieke trouwceremonie? Zijn jullie opzoek naar een enthousiaste, gezellige, oprechte en liefdevolle trouwambtenaar? Boek dan Reinolda als jullie trouwambtenaar. Reinolda laat je zien dat het kiezen voor een zelfstandig trouwambtenaar naar de aanloop van jullie trouwdag, écht toegevoegde waarde biedt!

Leveranciers:
Organisatie en zelfstandig trouwambtenaar: Reinolda de Bruin – Spreken uit Liefde (link) www.sprekenuitliefde.nl
Fotografie: Gerjanne (link) www.gerjanne.nl
Kalligrafie: Studio Rosanne (link) www.studiorosanne.nl
Bloemen en styling: Bloemenzo Joyce
Locatie: Theeschenkerij Boerengoed Oldebroek www.boeren-goed.nl

1Reactie
  • Reinolda
    1 mei 2018 at 14:28

    Lieve, lieve, lieverd!!! Ik bloos, ik glim, ik huppel van mijn stoel!! Dank je wel voor de fantastische woorden. Ik ben zo blij, dat ik jou heb ontmoet! Love you!!!!

Plaats een reactie